WELKOM


Fijn dat jij ook een abonnement hebt!
Op deze pagina maken we je graag wegwijs doorheen ons digitale aanbod.

Jij kiest natuurlijk zelf wat je gebruikt, maar we vinden het belangrijk dat je weet wat er allemaal bestaat!

BEN JIJ AL INGELOGD?

Om van de digitale voordelen van je abonnement te kunnen genieten, moet je eerst inloggen met je Mediahuis-account. Zo herkennen wij je als abonnee.

Inloggen ›

PLUSARTIKELS

De plusartikels zijn onze premium artikels. Als abonnee heb je onbeperkt toegang tot deze artikels. Het enige wat je moet doen is je snel even inloggen, zodat we je herkennen als abonnee. Dit doe je door op een plusartikel te klikken. Log in met je e-mailadres dat gelinkt is aan je abonnement en start met lezen. Je kan de plusartikels lezen in onze nieuwsapp of op onze website.

De meest gelezen plusartikels:

logo-app

HBVL Nieuwsapp

Onze journalisten werken 24/7 om het nieuws tot bij jou te brengen. Dankzij onze nieuwsapp ben jij als eerste op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen. Met slechts één klik lees je het nieuws over jouw gemeente.
In onze nieuwsapp vind je ook al onze Goesting- en lifestyletips terug en kan je meespelen met onze wedstrijden.

Vergeet niet om je in te loggen zodat je de plusartikels kan lezen op je smartphone.

Klik op het wieltje rechts bovenaan.

Enkel meldingen ontvangen bij breaking news? Of ook sportuitslagen? Jij kiest welke meldingen jij ontvangt!

Klik op het wieltje rechts bovenaan en kies je voorkeuren.

Beschik je over een iPhone of iPad, download de nieuwsapp via de Apple App Store (iOS): klik hier om naar de Apple Store te gaan. Volg via deze video hoe je de nieuwsapp kan downloaden in de Apple Store:

Heb je een smartphone of tablet van een ander merk, download de nieuwsapp via de Google Play Store (Android): klik hier om naar de Play Store te gaan. Volg via deze video hoe je de nieuwsapp kan downloaden in de Google Play Store:

Jouw selectie nieuwsbrieven

Maak kennis met onze nieuwsbrieven! Wil je een nieuwsbrief bij het ontbijt of liever tijdens je middagpauze? Graag het nieuws uit jouw buurt... of liever onze Goesting weekendtips?

Bekijk ons aanbod en ontdek hoe je heel snel een nieuwsbrief kan ontvangen, maar ook in 1 klik weer uitschrijft.

BEHEER JE NIEUWSBRIEVEN ›
logo-krant

HBVL KRANTENAPP

Het grote voordeel van je krant digitaal te lezen? Je kan er al vanaf 6.30 uur aan beginnen! En je lees je krant waar en wanneer je maar wil.
Log in met je e-mailadres dat gekoppeld is aan je abonnement en start met lezen*.

Download de app HBVL Krant op je smartphone of tablet.
Lees je de krant liever op je PC?
Dat kan via agreeablenapkin.com/krant

*Je hebt enkel toegang tot deze app met een full+, wknd+ en een digi+ abonnement op Het Belang van Limburg. Bij een full+ abonnement ontvang je 6 dagen per week de papieren en de digitale krant, bij een wknd+ abonnement lees je tijdens de week digitaal en ontvang je in het weekend de papieren krant, bij een digi+ abonnement lees je elke dag de digitale krant en ontvang je geen papieren krant.

Beschik je over een iPhone of iPad, download de krantenapp via de Apple App Store (iOS): klik hier om naar de Apple Store te gaan. Volg via deze video hoe je de krantenapp kan downloaden in de Apple Store:

Heb je een smartphone of tablet van een ander merk, download de krantenapp via de Google Play Store (Android): klik hier om naar de Play Store te gaan. Volg via deze video hoe je de krantenapp kan downloaden in de Google Play Store:

Dankzij je abonnement op Het Belang van Limburg krijg je ook gratis toegang tot alle plusartikels van Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en De Gentenaar. Log in op de nieuwssites en -apps met je Mediahuis-account en start meteen met onbeperkt lezen.
+PLUS is inbegrepen in alle abonnementsformules, uitgezonderd basic.

Heb je nog een vraag over +PLUS?
Kijk even naar onze veelgestelde vragen.


Onze journalisten zijn niet meer alleen zichtbaar in de krant of in de app. Je kan ook naar hen luisteren, in onze podcasts.

Fan van true crime? Dan zijn onze spannende podcasts over Limburgse ophefmakende moorddossiers en ex-daders zeker iets voor jou!
Luister mee op hbvl.be of in je favoriete podcast-app.

Luister nu ›