Linda De Win ©  VRT

Linda De Win krijgt groot afscheidsfeest: Vlaamse muziek en speciale Villa Politica op 11 juli

De Vlaamse feestdag wordt ook dit jaar gevierd op de verschillende kanalen van de VRT. De openbare omroep plant onder meer het muziekprogramma Vlaanderen feest en een bijzondere aflevering van Villa Politica vanuit de Plantentuin van Meise.

Bron: BELGA

De programmatie start op zaterdagavond 10 juli, met het muziekprogramma Vlaanderen feest. Vanuit Antwerpen presenteert Siska Schoeters optredens van onder meer Regi, Niels Destadsbader, Camille, Milow, Pommelien Thijs, Bart Peeters en Johan Verminnen.

Op zondag volgt Villa Politica de 11 juliviering van het Vlaamse Parlement. Door de coronamaatregelen gaat die dit jaar niet door in het Brusselse stadhuis, maar in de Plantentuin van Meise. De aflevering is ook het definitieve afscheid van Linda De Win.

Op de VRT-radiozenders is er extra aandacht voor Vlaamse en Nederlandstalige muziek. ‘s Ochtends komt Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) langs bij Radio 1. 

Ketnet organiseert een online Ketnet-festival met optredens van #LikeMe, de KetnetBand en Ketnet Musical samen met Campus 12.

Linda De Win nam deze week al emotioneel afscheid van de kijker © VRT

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer